Τρόποι αποστολής

Η Beautylook.gr μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες σε όλη την Ελλάδα. Τα έξοδα αποστολής ποικίλουν ανάλογα με τον τύπο, το μέγεθος και το βάρος των αντικειμένων. Έχουμε διαμορφώσει την πολιτική μας σχετικά με την αποστολή εμπορευμάτων όσον το δυνατό πιο δίκαια.
 
Για την διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, διατίθενται οι παρακάτω τρόποι αποστολής:
 
1. Με εταιρεία ταχυμεταφορών:
Η Beautylook.gr συνεργάζεται με τις εταιρείες ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική & ΕΛΤΑ Courier προκειμένου να διασφαλίσει την άμεση παράδοση των προϊόντων σας, σε όλη την Ελλάδα. Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται σε 1 – 3 εργάσιμες ημέρες από την παραγγελία σας, εφόσον είναι άμεσα διαθέσιμα, και τα έξοδα αποστολής είναι:

 

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή πληρωμή με κάρτα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ (για παραγγελίες άνω των €60,00).
Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή πληρωμή με κάρτα €3,00 (για παραγγελίες μικρότερες των €60,00).
Με αντικαταβολή, δηλ. με πληρωμή κατά την παράδοση, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ (για παραγγελίες άνω των €60,00).
Με αντικαταβολή, δηλ. με πληρωμή κατά την παράδοση, €5,00 (για παραγγελίες μικρότερες των €60,00).

Εξαιρούνται τα ογκώδη αντικείμενα π.χ. Βαλίτσες, Τσάντες


 
Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από το συνδυασμό μεγέθους και βάρους (σύστημα ογκομέτρησης Διεθνούς Οργάνωσης Εναέριων Μεταφορών ΙΑΤΑ). Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής σας είναι μεγαλύτερο του πραγματικού, (περιπτώσεις ελαφριών και συγχρόνως πολύ ογκώδη δεμάτων), τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος και θα σας ενημερώσουμε με γραπτή ηλεκτρονική επιβεβαίωση για το συνολικό κόστος αποστολής της παραγγελίας σας.
 
Δυνατοί τρόποι πληρωμής: Αντικαταβολή, Πιστωτική κάρτα, Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
 
2. Με πρακτορείο μεταφορών:
Για παραγγελίες μεγάλου όγκου και βάρους, είναι πολύ πιθανό να σας συμφέρει η αποστολή της παραγγελία σας με πρακτορείο μεταφορών. H παράδοση της παραγγελίας σας στο πρακτορείο γίνεται μέσα σε 1 – 5 εργάσιμες μέρες και η παραλαβή της παραγγελίας σας γίνεται από την έδρα του πρακτορείου μεταφορών. Το κόστος αποστολής βαρύνει τον παραλήπτη και εξοφλείται κατά την παραλαβή της παραγγελίας στην έδρα του πρακτορείου μεταφορών.
 
Στην περίπτωση αυτή, δυστυχώς δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή.
 
Δυνατοί τρόποι πληρωμής: Πιστωτική κάρτα, Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
   
      
Όλες οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%
 
Η παραγγελιά σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:
• Το προϊόν αναμένεται να σταλεί από τον προμηθευτή μας: Παραγγέλνουμε τα προϊόντα μας από μια πολύ μεγάλη γκάμα προμηθευτών εγχώριων και διεθνών και υπάρχουν περιπτώσεις όπου μια παραγγελία μας μπορεί να καθυστερήσει στο τελωνείο ή στη μεταφορά της, με αποτέλεσμα να μην έχουμε το προϊόν στις αποθήκες μας όταν υπολογίζουμε. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ρωτήσουμε εάν θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία σας χωρίς αυτό το προϊόν. Το είδος αυτό θα σας το στείλουμε αμέσως μετά την παραλαβή του στις αποθήκες μας

• Το προϊόν που παραγγείλατε έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο: Ανάμεσα στα προϊόντα που εκθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις όπου ο προμηθευτής ξαφνικά και απροειδοποίητα ανακοινώνει ότι τα καταργεί. Στην περίπτωση αυτή η εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις.

• Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας

• Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή π.χ. τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει στην περιοχή μελών δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

Νewsletter

Εισάγετε το mail σας για να λαμβάνετε νέα και προσφορές