Εταιρεία

Η εταιρεία Beautylook δραστηριοποιείται από το 1998 στο λιανικό και χονδρικό εμπόριο επαγγελματικών προιόντων Κομμωτηρίου, Ονυχοπλαστικής, Καλλυντικών με αντικείμενο την προώθηση και διάθεση προϊόντων επώνυμων οίκων στις καλύτερες τιμές και με άμεση παράδοση.
 
Σε εμάς θα βρείτε επαγγελματικά προιόντα για ονυχοπλαστική, είδη κομμωτηρίου, καλλυντικά, ημιμόνιμα βερνίκια, προιόντα μακιγιάζ καθώς και  επαγγελματικά προιόντα αποτρίχωσης, νυχιών σε εξαιρετικές τιμές με απευθείας εισαγωγές απο προμηθευτές μας στην Ευρώπη.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
 
Το ήθος, η δουλειά με ευθύνη, η επιλογή κορυφαίων προϊόντων και η παράδοση του κύρους και της αξιοπιστίας οδήγησαν την επιχείρηση να συγκαταλέγεται σήμερα ανάμεσα στις καλύτερες και αξιόπιστες επιχειρήσεις επαγγελματικών προϊόντων κομμωτηρίου, ονυχοπλαστικής, αποτρίχωσης.
 
ΣΤΟΧΟΣ
 
Στόχος της επιχείρησης για το παρόν και το μέλλον είναι η κατάκτηση ακόμα υψηλότερης θέσης, με κεντρικό άξονα την ικανοποίηση και εξυπηρέτηση των χιλιάδων πλέον πελατών της βασισμένη στον περαιτέρω εκσυγχρονισμό της, το πλέον καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, αλλά και τη διάθεση κορυφαίων σε ποιότητα και προδιαγραφές προϊόντων καθώς και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου όπως άλλωστε και στο παρελθόν.
 

Νewsletter

Εισάγετε το mail σας για να λαμβάνετε νέα και προσφορές